Bijzondere dagen

Hier kunt u lezen op welke dagen er bijzondere aktiviteiten op school plaatsvinden.

 

Informatie-avonden

Aan het begin van het schooljaar organiseren alle leerkrachten een informatie-avond voor de ouders van de leerlingen uit hun groep. Daarbij wordt een en ander verteld over het werk, de methodes en de verdere gang van zaken in betreffende groep. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen.


Sinterklaasfeest

Sint Nicolaas bezoekt onze school dit jaar weer op 5 december 2017. Ouders, broertjes en zusjes worden uitgenodigd om dit feest bij te wonen. Ook leerlingen die bijna vier jaar zijn, zijn van harte welkom met hun ouders.


Kerstfeest

Ieder jaar wordt op school een viering gehouden in het teken van Kerst. Deze vieringen vinden de ene keer 's avonds plaats in de vorm van een kerstdiner, de andere keer 's morgens in de vorm van een ontbijt. Dit jaar zal er weer een kerstdiner verzorgd worden op donderdag 20 december 2017. Ook zal er op maandag 16 december een Kerstmarkt worden georganiseerd.


Schoolfeest

Elk schooljaar organiseren de ouderraad en het team samen een schoolfeest voor iedereen die op welke wijze dan ook bij school betrokken is. Dit schooljaar is het schoolfeest op 30 september 2017.


Verjaardagen

Verjaardagen van de kinderen worden per klas gevierd. Op vrijdagochtend worden alle jarigen van de afgelopen weken door de kinderen gefeliciteerd en toegezongen in de hal van de school. Gezien vervelende ervaringen in het verleden met kinderen die op het school rond renden met een lolly in hun mond, is het op school niet toegestaan te trakteren op lollies.